maanantai 28. marraskuuta 2022

#Paskanjauhajia riittää eduskunnassa, #oikeita #tekijöitä #lainsäätäjiksi: Seppo Lehto valmis uudistamaan ryssäläisen tsaarinaikaisia lakeja ja tulkintoja edustavan mätäpesäkkeen missä kansanedustajiksi päätynyt lähinnä erilaisia yrityselämälle kelvottomia kehäraakkeja ja sovjet-sensuurin (Ryssä- ja matu disinfon imeneitä) aikaisia yhteiskunnan elättejä, joille tärkeintä on vain oma napa ja "kuormasta syönti"

Lehto Seppo eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa vaalien AKS- ja Suojeluskuntavaihtoehto eduskuntaan, ei mikään "pukupelle" ja matuinvaasion perseenhaistelija (Muistakaa miehittäjä-Ryssä alueillamme on suurin matuinvaasio) 14.10.1920 ajalta on 1 itsenäisyytemme rajasopimus: 
https://Tartonrauha.blogspot.com


#Paskanjauhajia riittää eduskunnassa, #oikeita #tekijöitä #lainsäätäjiksi: Seppo Lehto valmis uudistamaan ryssäläisen tsaarinaikaisia lakeja ja tulkintoja edustavan mätäpesäkkeen, missä kansanedustajiksi päätynyt lähinnä erilaisia yrityselämälle kelvottomia kehäraakkeja ja sovjet-sensuurin (Ryssä- ja matu disinfon imeneitä) aikaisia yhteiskunnan elättejä, joille tärkeintä on vain oma napa ja "kuormasta syönti"

Heitänpä esimerkin aiheesta: "Vapaaehtoisia kaivataa seuratöihin"
Jaa miksi monia asiaa osaavia ei asia kiinnosta?

Vapaaehtoistyössä jopa kohtuulliset km-korvaukset voivat päätyä ulosottajalle, kun katsotaan tuloksi. Samaan aikaan kaivataan tekijöitä. 

Ne jotka voisivat toimia vapaaehtoisina niin eivät nekään ilmaiseksi kulje ja ulosoton iskiessä tarkoittaisi että maksaisivat ajan lisäksi vielä bensakulunsakin lahjoittaen tsaarin aikaisten tulkintojen mukaisesti. 

Joten nykyiset ja tulevat lainsäätäjät voisivat perehtyä 1860-luvulta periytyvän ulosottolainsäädännön tulkintojen ja suojaosuuksien nostamiseen. Liikaa on turhaa lätinää, enempi tekoja, poliitikalta ja niiden tekijöiltä on mennyt uskottavuus, seurauksena päättämässä vastaavia tahoja jotka päästivät Fortuminkin hukkaamaan rahat miehittäjä-Ryssän hyväksi.

Humanisti historioitsija aluepalauttaja ja Natojäsenyyden vaatija jo vuodelta 1991 ennen kuin Ryssä romahti, lippuaan vaihtaen. 
Samoin Seppo Lehto on ollut esimerkkinä vaatien miehittäjä-Ryssän vastaisissa vaateissaan mm sen julistamiseksi terroristivaltioksi.
No EU otti haasteen vastaan ja julisti Ryssälän terroristivaltioksi.

https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com #eduskuntavaaliehdokasPirkanmaa2023

"Terveisiä perseestä yhteiskunnan luteet"(Irwing Goodman) on edelleen olennainen viesti yhteiskunnan loisillemme virka- ja luottamustoimissaan, jotkan kahmivat vain itselleen ja lähipiireilleen passivoiden riistämänsä kuten kommarivalta voimansa päivinä
-------------------
On aika vaihtaa ryssäläiset erilaiset sovjet aikojen turhakkeet eduskunnassa pätevämpiin tahoihin eduskuntavaaleissa 2023:
------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti