torstai 31. tammikuuta 2019

Eduskuntavaaliehdokkaat Pirkanmaa maahanmuuttoa ja islamisoittamistamme vastaan: Lehto Seppo Tampere suositus: Heikki Luoto PS eduskuntaan Pirkanmaalta


Eduskuntavaaliehdokkaat Pirkanmaa maahanmuuttoa ja islamisoittamistamme vastaan: Lehto Seppo suosittelee Heikki Luoto PS Pirkanmaalla 2019 kevään eduskuntavaaleissa eduskuntaan.

Ole mukana laitamassa tukeasi uurnaan, jottemme kansana vajoa ennenaikaiseen tuhkauurnaan.

Valkoinen tulevaisuus mustan sijaan ja verotuottomme oman kansan hyväksi:

- Pakolaisten vastaanotto seis ja pikapalautukset käyntiin ehdottomasti
- Kehitysapu lakkautettava
- Kelan ulkomaankieliset palvelut lakkautettava jne

----------------------------------
https://eduskuntavaaliehdokkaat.blogspot.com/
-----------------

Valitettavasti ps-listalle oli niin kova tunku, että Seppo Lehto ei mahtunut. Mutta ohessa teemani jotka säilyvät on sitten ehdokkaana tai ei:

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto todellista muutosta matuinvaasion ja  islamin vältettävän toiseuden vastustamista

Tämä maa on suomalaisten ja niin pitää olla jatkossakin
Белый кандидат = Valkoinen ehdokas = White candidate

Haittamaahanmuuton ja islamin sallimisella annamme maamme muuttua elintasoparatiisiin pesiytyvien lisääntymisalustaksi, missä elintasonsa ja elämisensä maksavat alkuperäkansan jäsenet. Lopulta meidät syrjäytetään kuin käenpesän alkuperäiset poikaset.


Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Tampere Lehto Seppo eduskuntaan. Haittamaahanmuutto, kehitysapu, ns "pakolaisten" = elintasopakolaisten vastaanotto estettävä ehdottoman tehokkaasti lopullisesti, sekä kielteinen suhtautumisemme on kirjattava hallitusohjelman lisäksi rajakäytänteisiin kuten USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa Seelanninssa jne: Ei maahantulo-oikeutta kuin passilla, työluvalla ja viisumilla. Asyl-vaatimuksen esittäjät laitettava autiosaarimajoitukseen enintään sissitelttamajoitukseen, ei mihinkään hotelleihin saati SPR:n kusetuskeskuksiin, joista kupataan vain isot tuet eri puolueiden matuinvaasion suosijoille.

Jospa näillä eksyisitte asiasivuilleni: Tags: Seppo Lehto, eduskuntavaaliehdokas, Lehto Seppo eduskuntaan, Suomi suomalaisille, islam ja maahanmuutto pysäytettävä, Ryssä ulos miehitetyiltä alueilta, Free Estonia Latvia Liettua Ukraine Georgia Germany Finland Japan etc from Russian occupation

-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti